Hur ser Miljöpartiet Uppsala på alternativmedicin?

Har skickat följade fråga till Niclas Malmberg och Erika Karlénius, Miljöpartiets riksdagskandidater i Uppsala: Mats Pertoft, miljöpartistisk riksdagsledamot från Södermanland, kandiderar om med löftet att statliga pengar ska finansiera forskning om alternativmedicin. Senast i juni kritiserade Pertoft Alliansregeringen för att ha tagit bort det statliga forskningsstödet till den antroposofiska Vidarkliniken. Vid en rödgrön valseger, kommer ni rösta ja till en budget som innebär att skattepengar går till Vidarkliniken eller andra alternativmedicinska institut?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s